Valikko Sulje

Fobian hallitus

Pääasiallisen vastuun Fobian toiminnasta ottaa Fobian hallitus, jonka Fobian jäsenistö valitsee vuosittain yhdistyksen syyskokouksessa. Hallitus toimii yhden kalenterivuoden ajan. Tämän lisäksi Fobian toimintaan antavat oman panoksensa hallituksen ulkopuoliset toimijat, joille voidaan myös asettaa omia pestejä/vastuualueita.

Hallitus kokoustaa noin kerran viikossa (kesäkuukausia lukuun ottamatta) joko yliopistolla tai etäyhteydellä. 

Kokoukset ovat avoimia jäsenistölle. Tervetuloa seuraamaan ja ihmettelemään!

Yhteydessä hallitukseen

Fobian hallitus on olemassa jäsenistöään varten ja voi auttaa monissa asioissa, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

Hallitukseen voit olla yhteydessä yhteisesti sähköpostilla osoitteeseen fobiahallitus [at] utu [piste] fi. Voit myös lähettää viestin yksittäiselle hallituksen jäsenelle käyttämällä utu-tunnusta seuraavasti: utu-tunnus [at] utu [piste] fi. Tämän hetkisten hallituslaisten tiedot löydät Hallitus 2024 -sivulta.

Anonyymisti palautetta ja ideoita, ruusuja ja risuja, voi antaa Fobian huoneessa sijaitsevaan punaiseen postilaatikkoon tai tähän lomakkeeseen.

Milloin hallitukseen kannattaa ottaa yhteyttä?

Hallitus voi avustaa monenlaisissa tilanteissa. Alla on konkreettisia esimerkkitilanteita, joissa siihen kannattaa olla yhteydessä.

Tilanne: Sinulla on erimielisyyksiä jonkun psykologian oppiaineen kurssin vastuuhenkilön kanssa kurssin järjestelyistä, kuten arvioinnista, etkä saa sovittua asioita vastuuhenkilön kanssa.

Toimintaehdotus: Ota yhteyttä Fobian koulutuspoliittiseen vastaavaan (kopoon). Kopon vastuualueeseen kuuluu mm. opiskelijoiden edunvalvonta yliopistolla.

Tilanne: Sinulla on palautetta, kritiikkiä tai kehittämisideoita jostakin psykologian oppiaineen kurssista.

Toimintaehdotus: Anna palautetta kurssista joko suoraan kurssin vastuuhenkilölle tai Fobian anonyymin kurssipalautelomakkeen kautta. Voit myös ottaa yhteyttä Fobian koulutuspoliittiseen vastaavaan (kopoon).

Tilanne: Sinulla on idea tapahtumasta (esim. viihde/kulttuuri/liikunta/hyvinvointi/työpaikkavierailu/koulutus), jonne voisi mennä tai tapahtumasta, jonka Fobia voisi järjestää.

Toimintaehdotus: Ota yhteyttä hallitukseen tai siihen hallituslaiseen, jonka vastuualueella tapahtuma olisi (esim. kulttuurivastaavan vastuualueena ovat kulttuuritapahtumat) ja kerro ehdotuksesi. Etsimme aina uusia ideoita toimintaa varten.

Tilanne: Et ole tyytyväinen Fobian toimintaan ja haluat muutosta.

Toimintaehdotus: Hallitukselle voi antaa (asiallista) kritiikkiä, ideoita ja ehdotuksia. Muistathan, että palautetta voi antaa myös anonyymisti Fobian huoneen punaiseen postilaatikkoon. Parhaiten toimintaa voi muuttaa  liittymällä itse seuraavaan hallitukseen.

Tilanne: Sinulla on kysymyksiä Psykologiliittoon liittymisestä, liiton toiminnasta tai liiton paikallisyhdistyksen Turun seudun psykologiyhdistyksen (Tupsy ry) toiminnasta.

Toimintaehdotus: Ota yhteyttä Fobian Tupsy-vastaavaan.

Tilanne: Olet kokenut kiusaamista tai häirintää muiden opiskelijoiden tai henkilökunnan taholta.

Toimintaehdotus: Ota yhteyttä Fobian Yhdenvertaisuusvastaavaan. Lisää tietoa tällä sivustolla: Yhdenvertaisuusvastaavat.