Valikko Sulje

Sähköpostilistat

Fobian sähköpostilista

Fobia tiedottaa toiminnastaan pääosin jäsenille tarkoitetun sähköpostilistan kautta. Sähköpostilistalle tulee myös mm. työpaikka- ja harjoitteluilmoituksia, psykologian oppiaineen ja kurssien tiedotusta sekä muita psykologian opiskelijaa koskevia viestejä.

Sähköpostilistalle voivat liittyä psykologian pääaineopiskelijat lähettämällä sähköpostia Fobian tiedotusvastaavalle Hennalle (hsrein [at] utu [piste] fi).

Sähköpostilistaa voivat käyttää kaikki Fobialaiset, kunhan käyttö on järkevää. Esimerkiksi ilmoitukset psykologian alan koulutustilaisuuksista tai psykologian opiskelijoita mahdollisesti kiinnostavasta toiminnasta ovat listalle tervetulleita. Jotta sähköpostilistan tilaajille ei tulisi liikaa turhaa sähköpostia, pyritään eri sähköposteja ryhmittämään yhteen suuremmiksi viesteiksi. Jos haluat tiedottaa jotain sähköpostilistalla, niin ota yhteyttä tiedotusvastaavaan, Hennaan (hsrein [at] utu [piste] fi).

Muut sähköpostilistat

Fobian sähköpostilistan lisäksi on suositeltavaa liittyä myös tiedekuntajärjestömme Indexin sähköpostilistalle sekä Turun yliopiston ylioppilaskunnan TYYn viralliselle tiedotuslistalle.

Fobian valmistuneille opiskelijoille on olemassa myös oma sähköpostilista. Alumnien sähköpostilistalle liittymiseksi ota yhteyttä alumnivastaavaan, Jennaan (jenlehy [at] utu [piste] fi)