Menu Close

Mukaan toimintaan?

Haluaisitko tulla mukaan hallitukseen tai auttaa muuten?

Hallitukseen?

Helpoin tapa tutustua hallitukseen on tulla seuraamaan sen viikoittaisia kokouksia, joista tiedotetaan Fobian ilmoitustaululla. Kannattaa myös tutustua kokousten pöytäkirjoihin, joita löytyy mm. tältä sivulta. Lisäinfoa pesteistä ja toiminnasta voi tiedustella hallituslaisilta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Mikäli haluat mukaan tulevan vuoden hallitukseen, niin ilmoitathan siitä syksyllä hyvissä ajoin. Loka-marraskuussa järjestetään perinteisesti viini- ja juusto/hallituskähmintäilta, jossa esitellään hallituksen toimintaa ja pestejä. Tässä tapahtumassa olisi viimeistään hyvä ilmoittaa omasta halukkuudestaan. Seuraavan vuoden hallituksen valitsevat Fobian jäsenet yhdistyksen syyskokouksessa, joka pidetään marraskuussa.

Hallitukseen kuuluvat vähintään puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja taloudenhoitaja, sekä 5-10 muuta jäsentä ja 0-3 varajäsentä. Varsinaisten ja varajäsenten välillä ei ole käytännön toiminnan suhteen eroa. Yhteensä hallituksessa voi siis olla jäseniä 9-14. Varsinaisten hallituksen jäsenten lisäksi hallituksen ulkopuolisissa luottamustehtävissä toimivat ovat aktiivisesti mukana hallituksen toiminnassa. Pestejä voidaan muokata, lakkauttaa ja luoda yhdistyksen tarpeiden sekä hallituslaisten halujen mukaan. Kaikkien hallitukseen halukkaiden toiveet pyritään ottamaan huomioon hallitusta muodostettaessa. Jos hallitukseen halukkaita on enemmän kuin hallituspaikkoja, järjestetään hallituskokoonpanosta äänestys.

Auttamaan?

Hallitusarki ei innosta, mutta ehkä haluaisit auttaa jotenkin muuten? Tervetuloa! Tekemistä riittää ja otamme ilomielin vastaan kaiken avun. Tiedotamme yleensä tällaisista tarpeista, joten kannattaa lukea sähköpostia. Vapaaehtoisia tarvitaan välillä vaikkapa tarjoilijoiksi sitseille tai vuosijuhliin. Auttamisesta annetaan usein jonkinlainen korvaus, kuten juomalippuja tai varma paikka tulevaan tapahtumaan.

Auttaa voit myös antamalla palautetta toiminnasta tai toimintaideoita/ehdotuksia. Palautetta voi antaa normaaliin tapaan sähköpostitse hallitukselle osoitteeseen fobiahallitus [at] utu.fi tai anonyymisti Fobian huoneen punaiseen postilaatikkoon.

Haluamme palautetta toiminnastamme, joten kannattaa antaa sitä rohkeasti!