Valikko Sulje

Fobia ry 60 vuotta

Fobia ry 60 vuotta – vuosijuhlaviikko 26.2. – 4.3.

 

Vujuviikon ohjelman löydät täältä

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan rakkaan ainejärjestömme Fobia ry:n 60-vuotista taivalta!

Vuosijuhlaviikkoa vietetään 26.2. -4.3. Luvassa on ikimuistoinen viikko, joka tulee sisältämään niin tanssiharjoituksia kuin viininmaisteluakin. Viikko huipentuu vuosijuhlaillalliseen Turun VPK:n talolla lauantaina 3.3. Cocktailtilaisuus alkaa kello 17 ja pääjuhla kello 18. Sunnuntaina 4.3. juhlinta jatkuu perinteisen akateemisen silliaamiaisen merkeissä.

Ilmoittautuminen vuosijuhlaan aukeaa maanantaina 29.1. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 4.2. klo 23.59. Illalliskortti kustantaa Fobian nykyisille jäsenille 85 euroa ja ei-jäsenille (myös alumnit) 90 euroa. Kannatusillalliskortin hinta on 120 euroa. Illalliskortin hintaan kuuluu kolmen ruokalajin illallinen sekä kuljetus jatkoille. Akateeminen silliaamiainen kustantaa kaikille 10 euroa. Ilmoittautuminen vuosijuhlaan ja silliaamiaiselle käy saman lomakkeen kautta. Linkki ilmoittautumislomakkeelle: https://goo.gl/forms/8YWmnAxLJnFRLfzJ3

Muista myös nämä:

  • Frakkipalvelu Academia toimii Fobia ry:n vuosijuhlien yhteistyökumppanina, ja tarjoaa kaikille juhlaan osallistuville frakkivuokrauksen edulliseen 120 euron hintaan (norm. 145€). Teethän frakkivarauksen sovitusta varten ennakkoon osoitteessa www.frakkipalveluacademia.fi/varaus tai numerosta 044-5445588.
  • Vujuilijoiden iloksi kaikki uudet Wolt-asiakkaat saavat nyt 6 euroa alennusta ensimmäisestä kotiinkuljetustilauksestaan koodilla “FOBIA”! Huomaa, että koodi tulee syöttää ennen tilaamista oman profiilin kautta ja se on voimassa 5.3. asti.

 

 

Yhteistyössä