Valikko Sulje

Amazing Race

Fobia, Statistika, Index, Katko, Sklubi ja Kompleksi ylpeänä esittävät:
Amazing Race valtaa Turun kaupungin 17.4.12 klo 16 alkaen. Tule mukaan kisaamaan, viettämään aikaa ja liikkumaan muiden opiskelijatovereiden kanssa!

Mistä Amazing Racessa on kyse? Wikipedia ja MTV3 vastaavat:
”Joukkueet kilpailevat maailman ympäri eri tehtäviä suorittaen. Joukkueiden jäsenillä on keskinäinen side, he voivat olla esim. toistensa puolisoita, sukulaisia tai ylipäätään tuttavia. Kisa alkaa jostain Yhdysvaltain kaupungista, ja päättyy aikanaan samaan tai lähes samaan paikkaan.”

Lähtö tapahtuu Publicumin edustalta ja päättyy Tyyn saunalle (arvioitu paluuaika n. klo 20-21 joukkueen nopeuden mukaan). Kilpailussa suoritetaan leikkimielisiä, sekä liikunnallisia että aivoja vaativia tehtäviä polkupyörillä ympäri Turkua seikkaillen. Jokaisen ratkotun tehtävän jälkeen joukkue saa vihjeen, missä seuraava tehtävä sijaitsee. Nopein joukkue palkitaan!

”Amazing Race valitsee joukkueikseen vahvoja yksilöitä, joiden keskinäiseen suhteeseen liittyvät jännitteet purkautuvat, kun stressi, väsymys, nälkä tai tuntemattoman pelko yllättää. Kisaan valitaan myös sellaisia henkilöitä, jotka osaavat helposti ja avoimesti ilmaista ajatuksiaan ja tunteitaan.”

Varaa siis mukaasi seikkailumieltä ja tule kokemaan äärimmäisiä tunteita aina ilosta turhautumiseen sekä rökittämään kanssakilpailijat voittamattomilla stressinhallintataktiikoillasi. Tämähän on kuin tehty yhteiskunta- ja kasvatustieteilijöitä varten!

Amazing Race on leikkimielinen liikuntatapahtuma, joten alkoholia ja muita epäterveellisyyksiä suositellaan käytettävän vasta loppurastin jälkeen.  ”Kisasta pudonneet joukkueet lähetetään loppukisan ajaksi jonnekin ulkomaalaiseen kohteeseen rentoutumaan ja odottamaan, kunnes kisa on ohi. Kisan voittaja saa miljoona dollaria.”

Palkintona lupaamme voittajajoukkueelle jotain mahtavaa (voi olla, ettei meillä kuitenkaan ole varaa rahoittaa matkaa etelän lämpöön). Kaikki kilpailuun osallistuvat pääsevät Tyyn saunalle saunomaan ja viettämään yhteistä iltaa. Saunalla on tarjolla pientä purtavaa uupuneille kisailijoille.

Valmistaudu pukeutumisellasi säähän ja liikunnallisiin suorituksiin.

Ilmottaudu siis mukaan nettilomakkeella http://goo.gl/MROJd .

Ilmoittautuminen on sitova, eli jos ilmoittaudut, olet velvoitettu myös maksamaan myös esteen sattuessa.
Osallistumismaksu on 5 euroa (maksetaan KÄTEISELLÄ PAIKAN PÄÄLLÄ) Kirjoittamalla nimesi listaan sitoudut osallistumaan tapahtumaan. Huomaathan, että osallistujien tulee olla jonkin järjestäjäjärjestön jäseniä.

Kaikki reippain mielin mukaan!
Terveisin, Fobia, Statistika, Kompleksi, Katko, Sklubi ja Index

——————————————————————————
SÄÄNNÖT

1. Kilpailussa liikutaan polkupyörillä. Pyöräilykypärän, heijastimen ja lampun käyttöä suositellaan. (Turussa poliisi sakottaa herkästi, jos pyöräilee ilman lamppua.)

2. Kilpailussa liikutaan pareittain ympäri Turkua vihjeiden perusteella rastilta toiselle. Kilpailun voittaa se pari, joka saa kilpailussa lyhimmän suoritusajan.

3. Virheellisestä tai vajaasta suorituksesta rastilla sakotetaan kolmella tai kuudella minuutilla. Kiperimmissä ongelmatilanteissa voit soittaa auttavaan puhelimeen, josta saat lisävihjeitä sakkominuutteja vastaan. Rastikohtaisesti vihjeistä sakotetaan seuraavasti:
1. vihje +5 minuuttia
2. vihje +10 minuuttia

4. Muiden joukkueiden sabotointi on kiellettyä, mutta harhaanjohtaminen sallittua.

5. Kilpailijoita velvoitetaan käyttämään alkurastilla jaettavia kilpailuliivejä koko kilpailun ajan.

6. Tapahtuma järjestetään vaikka taivaalta sataisi pieniä mummoja, joten varaudu vaatetuksellasi säähän.

7. Jokainen osallistuu kilpailuun omalla vastuullaan. Olethan siis järkevä, kun liikut pyörällä kaupungissa!

8. Tässä vielä lista varusteista, joista saatat hyötyä kilpailun aikana:
– jääpiikki      – ulkoiluvaatteet
– hyvät kengät  – uikkarit
– taskulamppu   – varapatterit
– laskuvarjo     – muistiinpanovälineet
– kuivamuonaa   – päivän-/sateenvarjo
– sidetarpeet    – GPS-laite (vedenpitävässä pakkauksessa)
– alusvaatteet   – lääkitys
– suojakäsineet – ritsa
– rakkolaastareita      – saunomiskamppeet loppurastia varten