Valikko Sulje

Ekskursio Turun kriisikeskukseen

Hei Foobikko!

Kevät on täynnä opiskelua ja asiaankuuluvia rientoja, mutta nyt on aika myös suunnata katse työelämään. Tämän vuoden ensimmäinen ekskursio järjestetään torstaina 8.3. klo 15 Turun kriisikeskukseen (Yliopistonkatu 12 a B, 6 krs). Ilmottautuminen ekskursioon alkaa huomenna torstaina klo 12 Fobian huoneen ilmoitustaululla. Paikkoja on vain rajattu määrä, joten ole ajoissa paikalla!

Ekskursiolla meille esitellään Kriisikeskuksen toimintaa. Puhujana tilaisuudessa on Mira Mäkeläinen, joka kertoo meille yleisesti, millaisia asiakkaita kriisikeskuksessa on. Mira työskentelee lisäksi turvapaikanhakijoiden kanssa ja toimii seksuaaliväkivallan ehkäisyryhmässä. Mielenkiintoista asiaa siis luvassa! Jos haluat tutustua kriisikeskuksen toimintaan, vilkaise nettisivut: http://www.turunkriisikeskus.fi

Maaliskuussa Fobia järjestää myös ensimmäistä kertaa ns. harjoitteluillan, jossa juuri harjoittelunsa lopettaneet foobikot kertovat harjoitteluajastaan ja työstään harjoittelussa. Ajankohta ei ole vielä tarkasti tiedossa, mutta paljastettakoon, että yksi puhuja on varmistunut: kuulemme harjoittelusta Turun vankilassa.

Loppukeväästä on toivottavasti tarjolla myös odotettu ammatti-ilta, jonka järjestämme yhteistyössä Tupsyn kanssa.

Pysy siis hereillä ja tule mukaan tutustumaan tulevaisuutemme työpaikkoihin! 🙂

Terkuin,
Laura
Fobian työelämävastaava 2012