Valikko Sulje

Fobian alumnitoiminta käynnistyy

Fobian alumnitoiminnan alkamista on odotettu kuin joulupukkia ja vihdoin se on käynnistymässä! Nyt etsimme kaikkia Turun yliopistosta valmistuneita psykologeja mukaan toimintaan.

Facebookiin on perustettu sivu ”Fobian alumnit”, jota kannattaa käydä tykkäämässä. Sitä kautta voimme viesteillä toisillemme ja sieltä saa myös tietoa, mitä kaikkea alumnitapahtumaa on suunnitteilla. Ja tietenkin myös alumnitoimintaan liittyviä uusia ehdotuksia voi siellä ilmaista ja innokaat järjestäjät voivat ilmiantaa itsensä. Lisäksi olemme perustaneet sähköpostilistan, jonka otamme lähiaikoina käyttöön. Postituslistalle voit päästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: alumnit [at] fobialounge [piste]com  ja itse listalle voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: fobianalumnit [at] lists [piste] utu.fi.

Syksyn piristykseksi järjestetään alumnitapaaminen Ravintola Koulussa, Historian luokassa (Eerikinkatu 18, Turku) perjantaina 1.11.2013 klo 18 alkaen. Tervetuloa tapaamaan uusia ja vanhoja kollegoita ja muistelemaan lämmöllä rakasta musta-liilaa ainejärjestöämme! Myös opiskelijat ovat erittäin tervetulleita kertomaan Fobian kuulumisia ja toisaalta myös kuulemaan, minne ne alumnit sieltä Fobian huoneen sohvanurkista ovat kadonneet. Tässä vielä facebookin tapahtumasivu alumnitapaamisesta: https://www.facebook.com/pages/Fobian-alumnit/168689903282795#!/events/596028943772466/

Terv. Fobian alumnivastaava Laura Blomqvist ja Fobian hallitus