Valikko Sulje

Fobian hallituskähmintä 31.10.

Syksy on saapunut ja niin myös Fobiassa lähestyy vallanvaihdoksen aika. Vanha hallitus on viimeisistä yhteisistä sitsisiivouksistaan selvinneenä valmis kohtaamaan uudet liittolaisensa Ravintola Proffan kellarin nurkkalooseissa maanantaina 31.10.2016 klo 19 alkaen.

Kähmintäilta on perinteinen syyskokousta edeltävä tapahtuma, jossa keskustellaan siitä, kuka on kiinnostunut toimimaan missäkin pestissä tulevana vuonna ja samalla muodostetaan jo alustavaa kuvaa siitä, millainen porukka Fobiaa luotsaa vuonna 2017. Jos siis olet harkinnut hallitukseen hakeutumista, tämä tapahtuma on tärkeä. Mitään virallisia päätöksiä ei vielä kähmintäillassa tehdä, mutta syyskokouksesta tulee kaikille mukavampi, jos jonkinlainen mielikuva pestijaosta on jo olemassa. Jos siis olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, mutta et pääse paikalle kähmintäiltaan, ota ennen kähmintää yhteyttä puheenjohtaja Katriin ja kerro viestissäsi, mistä pesteistä olet kiinnostunut ja missä järjestyksessä. Näin saamme paremman kokonaiskuvan tilanteesta. Lisäksi muistutamme, että Tupsy-vastaavan pesti ei ole enää haettavissa, sillä Tupsyn syyskokouksen ajankohdasta johtuen valinta tehtiin jo yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa 18.10.

Lopulliset valinnat ensi vuoden hallituksen jäseniksi tehdään syyskokouksessa pe 25.11.Ennen syyskokousta on suotavaa tuoda ilmi kiinnostuksensa hallitustoimintaa kohtaan jollain lailla.

Saavu siis paikalle Proffaan selvittämään, kuka on kuka ensi vuoden hallituksessa ja kuulemaan vastaukset vielä mahdollisesti [mielessä kyteviin kysymyksiin hallitustoiminnasta, Fobiasta tai elämästä. Fukseille tässä tarjoutuu myös erinomainen tilaisuus tutustua lähes kulttibaarin aseman saavuttaneeseen Proffan kellariin. Toivomme kuitenkin, että henkilöt, jotka eivät ole kiinnostuneita hallitustoiminnasta, saapuisivat paikalle vasta klo 21. Näin saadaan parempi keskustelurauha taattua.

Pähkinänkuoressa:
KETÄ: Fobian hallituskähmintäilta
KOSKA: ma 31.10.2016 klo 19
MISÄ: Ravintola Proffan Kellarissa, alakerran sohvat (baaritiskiltä vasemmalle)
KETÄ MAKSAA: 0 € (+ omat mahdolliset juomaostokset)
KUI: Koska hallitustoiminta on ihanaa <3 Nähdään siellä!