Valikko Sulje

Fobian hyvinvointiviikko viikolla 44

hvviikko

MAANANTAI 27.10.

klo 9.00 Falloween aamupala Fobian huoneella

TIISTAI 28.10.

klo 10.00-12.00 Paitapainajaiset Fobian huoneella
Olet varmasti nähnyt vilahduksia mitä tyylikkäimmistä kangaskasseista, joita komistaa mm. ”Haluatko puhua siitä?” -teksti tai kuva Freudista. Nyt sinulla on mahdollisuus suunnitella ja tehdä itsellesi mitä coolein kangaskassi! Luonnonvalkoisia kangaskasseja voit ostaa huoneelta kolmella eurolla tai voit tuoda oman kangaskassisi tai muun kankaisen jutun mukanasi esim. t-paidan. Huoneelta löytyy erilaisia sabluunoita ja kangasvärejä, joita voit käyttää. Jokainen siivoaa jälkensä itse heti työskentelynsä jälkeen!

klo 12.00-13.00 Rentoutushetki
Loppuuko virta kesken päivän? Kaipaisitko lounaan jälkeen ruokalepoa? Nyt voit tulla semmahuoneeseen 209 makoilemaan ja löllöilemään rentouttavan musiikin viedessä ajatuksesi pois kaikesta kiireestä ja stressistä.

klo 18.00 Crossfit
Oletko koskaan crossfitannut? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan crossfittiä yhdessä muiden foobisten crossfittaajien kanssa. Tämä lajikokeilu järjestetään klo 18.00 Reebokin Crossfit hallilla oman ohjaajamme johdolla. Tunti on suunniteltu ja varattu vain meille!

KESKIVIIKKO 29.10.

klo 12.00 Vohvelikestit @ Fobsku
Ruokaa! Jee! Tällä kertaa hyvinvointia lisätään vohveleilla! Tietty! 🙂

klo 18.45 Megazoneee!
Hyvinvointiviikon yhtenä kohokohtana on tietysti suursuosioon noussut Megazone! Kysessä siis joukkuepeli, jossa taistellaan lazeraseilla. Megazonessa paikalla tulee olla viimeistään klo 18.45. Varsinainen peli on klo 19.00- 19.30. Ilmoittautuminen vanhanaikaisesti Fobian ilmoitustaululla. Tämä lysti tulee kustantamaan 9 € /lazergamer. Mukaan mahtuu vain 18 foobikkoa, joten ole nopea, jos halajat näihin huikeisiin peleihin mukaan!

TORSTAI 30.10.

klo 14.00-15.00 Fobian liikuntavuoro
Jos et ole vielä testannut Fobian liikuntavuoroa, niin mene nyt! Tai siis ei just nyt, mut torstaina klo 14.00. Iskerin liikuntahallissa on mahdollista kokeilla useita eri lajeja. Välineet sieltä löytyvät mm. sulkapallon, koripallon ja sählyn pelaamiseen. Lisäksi aggressiota voi mennä purkamaan nyrkkeilysäkkiin. Ota kaveri(t) mukaan ja laittakaa pelit pystyyn!

Muumit Rivieralla -leffa
Illalla lähdetään yhdessä Fobian voimin katsomaan tietenkin Muumeja Rivieralla. Oikeaa leffaa odotellessa, voit fiilistellä muumeja tsekkaamalla trailerin täältä http://www.finnkino.fi/Event/300379?gclid=CNm53YiescECFUsMcwodNpIA1w