Valikko Sulje

Fobian kirjoituspiiri käynnistyy

Hei fobialaiset!

Viime vuoden puolella saitte viestiä Fobian kirjoituspiiristä. Nyt pistetään piiri pyörimään! Ensimmäinen kerta on keskiviikkona 15.2. klo 17-19 (paikka ilmoitetaan myöhemmin).

Tarkoituksena on ryhtyä kirjoittamaan yhdessä ja erikseen hyvin matalalla kynnyksellä. Kokoonnumme kahden viikon välein ja me vetäjät kerromme jokaisen tunnin lopuksi tehtävänannon, jonka mukaan kirjoitetaan teksti kotona kokoontumisten välissä. Voimme päättää ryhmän kesken, lähetetäänkö tekstit etukäteen kaikkien mailiin ja luetaan ne kotonamme, vai luemmeko tekstejä ääneen seuraavalla kokoontumiskerralla. Joka tapauksessa kokoontumisissa puramme tekstit ja niistä heränneet ajatukset. Mielenkiintoista keskustelua siis varmasti tiedossa.

Me vetäjät olemme käyneet luovan kirjoittamisen kursseja yliopistolla ja muuallakin, joten valmiita, hyväksi testattuja tehtävänantoja löytyy omasta takaa. Tarkoituksena on myös kehitellä kirjoituspiiriä yhdessä ryhmän kesken, ja ideoita otetaan todella mielellään vastaan.

Aiempaa kirjoituskokemusta tai mitään ylimääräistä lahjakkuutta ei tarvita, kunhan on kiinnostusta kirjoittamiseen. Ensimmäiselle kerralle ei tarvitse valmistautua mitenkään, ota vain paperia ja kirjoitusvälineet mukaan. Ilmoittaudu Oskarille (polaht@utu.fi), jos haluat tulla mukaan!

Terveisin,
Mari ja Oskari