Valikko Sulje

Open Stage 22.4.

Jäikö sinulta viime syksynä paljon kehuttu Open Stage kokematta? Etkö vielä syksyllä uskaltautunut lauteille ja olet jälkeenpäin toivonut uutta mahdollisuutta? Tai oliko syksyn Open Stage kenties vaan yksinkertaisesti niin mahtava, että sinne on pakko päästä uudestaan? Olipa vastauksesi mikä tahansa näistä (tai ei mikään), nyt tuskastelusi saavat ratkaisun!

Kevään ultraupea Open Stage järjestetään keskiviikkona 22.4. jo tutuksi tulleessa ravintola Portissa. Nyt on sinun mahdollisuutesi ilmoittautua joko yksin tai pienessä ryhmässä esiintymään muulle Fobian väelle kotoisassa, sallivassa, ja ennen kaikkea kannustavassa tunnelmassa. Esityksesi voi edustaa mitä tahansa taiteenlajia (musiikki, teatteri, tanssi, kirjallisuus…), vain mielikuvitus on rajana! Nyt on siis aika aloittaa ahkera aivojumppa ja harjoittelu, jotta 22.4. pääsemme nauttimaan mahdollisimman monipuolisesti uusista luovuuden hedelmistä.

Jos esiintyminen ei tällä kertaa nappaa, niin saavu silti Porttiin kannustamaan kavereitasi sekä tietysti nauttimaan ainutlaatuisesta kulttuurielämyksestä. Kutsu koskee siis kaikkia foobikoita, mutta jotta kynnys esiintyä pysyisi mahdollisimman matalana, ethän tällä kertaa pyydä mukaasi Fobian ulkopuolisia henkilöitä!

Ilmoittautuminen esiintyjäksi alkaa 24.3. klo 9 ilmoittautumislomakkeella ja päättyy 12.4. klo 18. Sinulla on siis vielä hyvin aikaa kerätä poppoosi kasaan ja päättää esityksesi sisällöstä. Kannattaa silti ryhtyä hetimmiten tuumasta toimeen, ettei ilmoittautuminen jää viimetippaan.