Valikko Sulje

Fobian suuri jäsenkysely 2013

Hyvää päivää foobikot!Vuosi 2013 Fobiassa on ollut täynnä toimintaa ja vilskettä ja nyt kun vuodenvaihde lähestyy, on aika antaa palautetta.

Ohessa on jäsenkysely, johon toivoisimme mahdollisimman monen vastaavan: https://docs.google.com/forms/d/10HVSt_0Mp7mFZ6y7dKzZEBnjnSjPJOUekG-wzzkJ76o/viewform

Nyt jokaisella foobikolla on mahtava tilaisuus nostaa kortensa kekoon ja kertoa tämän vuoden toiminnasta sekä vaikuttaa ensi vuoden toimintaan! Kaikki palaute otetaan huomioon ensi vuoden toimintaa suunniteltaessa. Palautteen saaminen on tärkeää, jotta tietäisimme, mikä oli hyvää, mikä huonoa ja mitä kannattaisi tehdä tulevaisuudessa.

Kysely on kohtalaisen pitkä, mutta toivoisimme, että jaksaisitte täyttää sen. Mikäli sinulla ei ole jostain asiasta sanottavaa, vastaa vain niihin kohtiin, joista sinulla on asiaa. Kaikkiin kohtiin ei siis tarvitse vastata, kunhan vastaa johonkin. On parempi vastata muutamaan kohtaan kuin skipata koko kysely.

Vastausaikaa on 16.11.-1.12. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi elokuvalippua. Mikäli haluat osallistua arvontaan, ilmoita sähköpostiosoitteesi erikseen lomakkeen lopussa ohjeiden mukaisesti.

Syysterkuin
Fobian hallitus