Valikko Sulje

Fobian syystervehdys

Hei fuksi, kakkonen, kolmonen, nelonen, vitonen, kutonen tai n:n vuosikurssin kanssaopiskelija! Jälleen on Aurajoessa virrannut riittävästi kesäistä vettä, jotta uusi lukuvuosi voidaan myös psykologian opiskelijoiden osalta julistaa alkavaksi. Niin foobikkolarvat kuin -gekotkin alkavat jälleen vuotuisen vaelluksensa takaisin Assistentinkadulle, Publicumin toiseen kerrokseen ja lopulta Fobian sohvan vihreään retrokohtuun. Paluu kovasta reaalimaailmasta kollektiiviseen kulmapehmustettuun psykologianopiskelijapsyykkeeseen on odotettu ja yhteiskunnallisesta näkökulmastakin kaikkien etu.

Sinä, psykologian ylioppilas, voit ulkoistaa niin edunvalvonnalliset kuin muutkin opintoihin liittyvät huolet jälleen Fobia ry:n hoiviin. Me, fobian hallitus, olemme täällä vain teitä (ja joitakin hedonistisia intressejä) varten. Haluat sitten ehdottaa tapahtumaideaa, purnata kurssisisällöistä ja -käytänteistä, kirjoittaa Feedback-lehteen tai mitä tahansa, Fobian hallitus kuuntelee mielellään. Samalla pyrimme omalta osaltamme tekemään psykologian opiskelusta mukavampaa, kiinnostavampaa ja sosiaalisempaa!

Muistakaahan puurtamisen ohessa myös nauttia lukuvuodesta, josta todennäköisesti jälleen on tulossa kaikkien aikojen paras!

Terveisin Fobian hallitus