Valikko Sulje

Freud-piknik

Fobian ja Impulsin keväinen perinne Freud-piknik on täällä taas! Freud-piknik järjestetään itsensä Freudin syntymäpäivänä 6.5. klo 17 eteenpäin Kasarmipuistona tai Arken-parkenina tunnetussa puistossa Kasarmitien varrella. Luvassa on herkullista ruokaa ja maistuvaa boolia loistavassa seurassa. Tämän lisäksi tiedossa myös musisointia, ja illan kohokohtana tänäkin vuonna järjestetään Fobian ja Impulsin välinen leikkimielinen skaba. Piknikille tarvitaankin paljon foobikoita puolustamaan mainettamme ja kunniaamme tulevia kollegoitamme vastaan! Paikan päällä järjestetään myös juomamyynti. Illan kylmetessä keräämme pikniktavaramme kasaan ja suuntaamme kohti Dynamoa jatkamaan illanviettoa.

Osallistujamaksu on 5 € ja se sisältää hyvää ruokaa ja boolia. Osallistumislista löytyy Fobian ilmoitustaululta, ja ilmoittautumisaikaa 2.5. asti. Ilmoittautuminen on sitova, ja osallistujamaksut keräämme piknikillä.

Eipä muuta kuin haalarit päälle, viltti mukaan ja suunta kohti Kasarmipuistoa Freudin syntymäpäivänä. Tätä piknikiä et halua missata!