Valikko Sulje

Hallitusetkot + ihmissusijatkot 22.9.

Nyt Fobialla on tarjota jokaiselle jotakin: fukseille hallituksen huippuseuraa sekä kaikille jännittävää ihmissusipelailua!

FUKSI, tule Yo-kylän kerhotalolle klo 18 tutustumaan hallituslaisiin ja hallituksen toimintaan. Saat tyydytettyä uteliaisuutesi tätä kerran viikossa kokoontuvaa salaseuraa kohtaan, kuulet pesteistä ja tyypeistä niiden takana.

VANHUS, liity seuraan 19:30. Naapurisi on murhattu, tule siis kyläkokoukseen syyttämään kaveria surmatyöstä.

Ihmissusi on jo perinteeksi fobiassa muodostunut seuraleikki, jossa pelaavasta porukasta muutama valitaan susiksi ja loput ovat kyläläisiä (+muita rooleja mahdollisesti) (Ahonen, 2015). Kyläläisten tehtävä on sitten selvittää, ketkä ovat susia ja mestata heidät demokraattisesti kyläkokouksen päätteeksi. Susiraukat puolestaan popsivat yhden kyläläisen kerrallaan yöllä nälkänsä pitimiksi. Kyläläiset voittavat, jos ovat vielä hengissä, kun kaikki sudet on mestattu. Sudet taas voittavat jos onnistuvat popsuttelemaan kyläläiset ennen paljastumistaan.

Tarkoitus on, että mukaan uskaltaa peliä aikaisemmin pelaamatonkin, joten säännöt käydään kunnolla läpi ennen ensimmäistä peliä.

Lähteet:
Ahonen, E. J. (2015). Hyvinvointiviikon Ihmissusi-ilta.