Valikko Sulje

Hyvinvointiviikko

Fobian perinteinen hyvinvointiviikko on startannut jälleen tänään ja mukavaa toimintaa jatkuu koko viikon ajan. Tässä viikon ohjelma pähkinänkuoressa:

Keskiviikkona klo 13 alkaen on huoneella tarjolla syötävää ja sympatiaa, tai vohveleita ja valitusta. Tule nauttimaan kanssafoobikoiden seurasta ja herkullisista vohveleista ja anna samalla panoksesi kurssipalautteisiin!

Torstain ohjelma starttaa klo 13 Munariehalla. Fallituslaiset ovat piilottaneet pääsiäismunia ympäri Publicumia nälkäisten foobikoiden metsästettäväksi. Riehumisen jälkeen rauhoitutaan rentoutumishetkessä pehmustetussa 209-huoneessa. Illalla vesipedoille on tarjolla uimaseuraa Caribiassa, kokoontuminen tapahtuu 18:30 kylpylän aulassa. Opiskelija, jolla on S-etukortti, maksaa sisäänpääsystä 8,5€, kun taas etukortittomat pulikoijat pääsevät lillumaan 9,5€ hintaan.

Hyvinvointiviikon päättää perjantaina kamppailtava pingisturnaus Iskerin palloiluvuorolla klo 12-13. Voittajat niittävät tapahtumasta paitsi kunniaa, myös mahtavia palkintoja. Tule siis taistelemaan itsesi pingismestariksi!

Toivomme sankkaa osallistujajoukkoa viikon tapahtumiin, mutta muistakaahan huolehtia hyvinvoinnistanne myös muilla tavoilla. Ennen kaikkea muistakaa rentoutua, ja jos tentit painavat päälle, hetki vapusta haaveilua auttaa. Sehän on jo nurkan takana… 🙂