Valikko Sulje

Indexin fuksisitsit 9.9.

Hei #indexfuksi, lähde sitsaamaan parhaassa poikkitieteellisessä seurassa! Akateemiset pöytäjuhlat ovat oleellinen osa yliopistokulttuuria, ja nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan tähän perinteeseen. Kaikki muutkin osallistujat ovat sitsaamisessa vasta-alkajia, joten kynnys lähteä mukaan on matala. Sitsaaminen on yksi suosituimpia ja hauskimpia juhlimismuotoja yliopistossa, joten tule sinäkin oppimaan akateemisen hauskanpidon salat!

Ilmoittautuminen tapahtumaa ilmoittautumislomakkeella alkaen perjantaina 28.8. klo 12.00 ja päättyen tiistaina 1.9 klo 12.00. Fuksisitsien ilmoittautumisajan umpeuduttua ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi, eli osallistuja on velvollinen maksamaan sitsimaksun. Sitsit voi halutessaan peruuttaa ennen ilmoittautumisajan päättymistä laittamalla sähköpostia osoitteeseen taeeke [at] utu.fi. Mukaan sitseille mahtuu 90 ensimmäistä ilmoittautunutta, eli jos palat halusta päästä laulamaan Helan gåria, ole nopea!

Sitsien hinta on 12 / 10 euroa, johon sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, bussikuljetus poispäin sitsipaikalta virallisille jatkoille Indexin ja Kanta ry:n mafiabileisiin Vegasiin. Omien juotavien tuominen sitseille on suotavaa.

Sitsimaksu tulee suorittaa Indexin tilille FI27 5716 9020 0234 66 viitteellä 99150 tai viimeistään käteisellä sitsipaikalla. Muistathan ottaa nettimaksusta kuitin mukaan sitseille!

Sitsipaikkana on Hepokullan lämmön juhlasali, osoite Jahtilähteenkatu 6. Busseilla 2 ja 2A pääsee ihan viereen. Sitsit alkavat tasan klo 18, eikä myöhästymistä katsota hyvällä.

Pukukoodina cocktail. Tervetuloa!

PS. Myös tutorit ovat tervetulleita sitsaamaan!

Tapahtuman Facebook-sivu

Jatkotapahtuman Facebook-sivu