Valikko Sulje

Lisäinfoa SPOLympialaisista

SPOLympialaiset 2010 Turussa Uittamon rannassa:

Vancouverin esikisat ovat enää haikea muisto kun vuoden ODOTETUIN urheilutapahtuma lähestyy äänennopeuden lailla! Ilmoittautumislistat ovat valtaosassa yliopistoja jo täynnä, mutta mukaan saattaa mahtua vielä! Mikäli et ole vielä ilmoittautunut, tarkista ainejärjestösi ilmoitustaululla oleva SPOLympialais -osallistumislista. Varasijoille päätyneet joutuvat jännittämään kesäkuun alkuun, jolloin täyttämättä jääneet paikat jaetaan varasijoille tuleville.

HUOM! Tapahtumaan voivat osallistua kaikki psykologianopiskelijat myös listan ulkopuolelta. Tapahtuman budjetti on kuitenkin laskettu 90 osallistujan, eli ns. kiintiöpaikkojen mukaan, joten mikäli et ehtinyt varsinaiseen kisakoneeseen, varaudu tapahtumaan omakustanteisesti. Eli kaikki ovat tervetulleita nauttimaan mitä parhaimmasta seurasta!

Tapahtuma järjestetään Turun Uittamon rannassa noin klo 16.00 – 02.00. Siirtyminen pelipaikalle tapahtuu tilauskuljetuksella joka lähtee Turun kauppatorilta 14.30. Kisat on siis tarkoitus avata klo 16. Tapahtumassa järjestetään ruokailu klo 18 eteenpäin. Käytössämme on toki myös sauna. Tapahtumassa järjestetään ruoka ja virvoitusjuomatarjoilu. Illanpäätteeksi siirrymme takaisin keskustaan St. Olofskolanin koululle, jossa jatkobileet järjestetään yhteismakuupussimajoitus, makuualusta siis mukaan!

Lisäinfoa vapaiden paikkojen osalta kesäkuun alussa sähköpostilistojen ja SPOLin Facebook-ryhmän kautta!

SPOL, Fobia, Impuls ja Turku – Suomen California, toivottaa sinut ja kisajoukkueesi lämpimästi tervetulleeksi!

ps. Turun kaupunki juhlistaa SPOLympiatulen läsnäoloa räjäyttämällä Myllysillan avaiaispäivänä klo 18. 😉