Valikko Sulje

Testikoulutusta

Maanantaina 8.3. kaikilla foobikoilla on mahdollisuus osallistua Psykologien Kustannus Oy:n järjestämään testikoulutukseen!

Kustannuksen edustaja Pekka Heiskari saapuu Turkuun kertomaan opiskelijoille psykologisten testien käytöstä psykologin työssä. Koulutuksessa ei käydä läpi mitään yksittäistä testiä, vaan tarkoituksena on luoda kokonaiskuva siitä, millaisia testejä tällä hetkellä on saatavilla, mitä testejä käytännön työssä käytetään, mistä testejä saa ja ennen kaikkea millaisia testejä vielä on tulossa.

Laaja-alaisesta näkökulmasta johtuen koulutus sopii ja on avoin KAIKILLE psykologian opiskelijoille vuosikurssista riippumatta! Mikäli vain aikatauluiltasi kykenet, niin tule ihmeessä mukaan. Koulutus on luentomainen parituntinen ja siis täysin ilmainen.

Ilmoittaudu mukaan rustaamalla nimesi Fobian ilmoitustaululta löytyvään ilmoittautumislistaan. Ilmoittautumisaikaa perjantaihin 5.3. asti. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee lyhyestä varoitusajasta huolimatta mukaan.

Kustannus on myös aikaisemmin järjestänyt erinäisiä testikoulutuksia kuten PK5- ja Nepsy-II -koulutusta. Koulutukset ovat olleet pidettyjä ja niistä on usein saanutkin ajankohtaista tietoa käytössä olevista psykologisista testeistä.

Paikkana Pub2 ja klo 15-17. Tervetuloa!