Valikko Sulje

Uusia hallituslaisia etsitään

Kaunista päivää, Fobian kansalaiset!

Kuten ehkä tiedätte, ensi vuodelle valitaan pian uusi, uljas, sädehtivä Fobian hallitus. Hallitus paitsi toimii meidän foobikoiden äänenkannattajana, myös järjestää meille monipuolista aktiviteettia ja hauskaa toimintaa. Lähes kaikkiin hallituspesteihin on tyrkyllä ehdokas, mutta etsimme vielä paria innokasta kasvoa joukkoomme. Voisitko se olla sinä?

Etsimme

Liikunta- ja hyvinvointivastaavaa, jonka päätehtävänä on järjestää liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää toimintaa fobialaisille. Hyviksenä on toiminut tänä vuonna Aino Rantasila, joka on toiminut pääarkkitehtina mm. Amazing Racelle, kevään hyvinvointiviikolle ja syksyn Halloween-viikolle sekä muille liikunnallisille tapahtumille. Lisätietoja pestistä Ainolta: aikera at utu.fi.

Tiedotusvastaavaa
, joka tunnetaan paremmin myös spämmivastaavana. Hän välittää Fobian sähköpostilistalle jäseniä kiinnostavia viestejä ja muita tärkeitä tiedotteita. Tiedottaja vastaa myös nettisivujen päivityksestä, mikä on hyvin yksinkertaista. Jos osaat käyttää Facebookia ja esim. ylläpitää blogia, osaat myös tämän homman. Tiedotusvastaavana on toiminut vuonna 2012 Suvi Peltoniemi, jonka saat kiinni osoitteesta sukape at utu.fi.

Pesteihin koulutetaan ja mitään et joudu tekemään yksin. Koko hallitus auttaa hommien järjestelyissä, on tukena, päättää asioista ja neuvoo. Fobian hallitus on sopivan pienitöinen nakki tunnustella, voisiko hallitustoiminta olla hauskaa. Kivana bonarina saat uusia ystäviä, mahtavia muistoja ja esimerkiksi vuosijuhlilla kantaa Fobian kunnianauhaa. 🙂 Jos vieläkin emmit, avaa uudesta Psykologi-lehdestä Opiskelijakolumni ja lue emerita-puheenjohtajan syyt järjestötoiminnan ihanuudelle.

Vaikka hallitustoiminta ei sinällään kiinnostaisi, olet silti tervetullut syyskokoukseen ensi maanantaina 19.11. klo 18.00 Proffan kellariin valitsemaan uutta hallitusta ja juttelemaan siitä, millainen haluat Fobian (tai esim. Fobian huoneen) ensi vuonna olevan!

Jos haluat hakea pesteihin, lähetä lyhyt ja vapaamuotoinen esittely itsestäsi hallitukselle osoitteeseen fabio at utu.fi, tai ilmianna itsesi valitsemallesi hallituslaiselle kasvokkain!

Nähdään syyskokouksessa ja sitseillä!

Terkuin
Essi
Puheenjohtajanne (vielä hetken)