Valikko Sulje

Viini-ilta

Syysiltojen piristykseksi Fobia järjestää kauan odotetun ja kovasti toivotun viini-illan! Viinejä maistellaan torstaina 3.12. Index-kartanolla klo 19 alkaen.

Fobia tarjoaa viiniä ja pientä purtavaa, mutta jotta saisimme viini-illasta mahdollisimman monipuolisen ja kaikkia makuhermoja stimuloivan, niin olisi erittäin toivottavaa, että viini-iltaan osallistujat toisivat mukanaan myös omia viinejä maisteltavaksi. Eli ts. jonkinlaisella nyyttärimeiningillä olisi iltaa tarkoitus viettää. Ja jotta viinivalintojen osalta säilyisi asiaan kuuluva järjestelmällisyys, niin ideana olisi, että eri vuosikurssien edustajat voisivat tehdä kollektiivisia viinihankintoja seuraavan ohjeistuksen mukaisesti:

1. vsk. Eurooppalainen viinitarjonta
2. vsk. Amerikkalainen viinitarjonta
3. vsk. Afrikkalainen viinitarjonta
4. ja > vsk. Oseanialainen viinitarjonta

Eli; kootkaa pieni porukka omilta vuosikursseiltanne, käykäähän yhteisillä viiniostoksilla ja tulkaa maistelemaan omia ja toisten viinejä Index-kartanolle muiden foobikoiden seurasta nauttien! Myös suolaista naposteltavaa saa hankkia nyyttäriperiaatteella, mikäli näin jalomielinen haluaa olla. Ja kuten sanottu, niin Fobiankin puolelta on kyllä pientä viinitarjontaa ja suolaista purtavaa järjestetty, joten olet tervetullut osallistumaan, vaikka et kiireissäsi omia viiniostoksia ehtisi tekemäänkään.

Tervetuloa viinimaistiaisille!