Valikko Sulje

Vuosijuhlailmoittautuminen

Vihdoin ne lähestyvät – nimittäin Fobian 55. vuosijuhlat. Niiden eteen on tehty paljon töitä, kiitos kaikille osallistuneille siitä, ja nyt h-hetki alkaa olla lähellä.

Saan vihdoin toivottaa teidät sydämellisesti tervetulleiksi Fobian 55. vuosijuhlille!

Vuosijuhlien ilmoittautuminen alkaa ensi maanantaina 14.1 klo 8.00 osoitteessa http://goo.gl/4Fbhb ja päättyy 31.1. Suosittelisin olemaan maanantaina aamuvirkku, sillä tämä on luultavasti ainoa mahdollisuutesi osallistua Fobian vuosijuhliin opiskeluaikanasi! Vuosijuhlille päässeiden nimet ilmoitetaan Fobian sähköpostilistalla 4.2 mennessä.

Tässä lisätietoja Fobian vuosijuhlista:

Vuosijuhliin liittyy siis cocktail-tilaisuus, juhlaillallinen, jatkot ja silliaamiainen.

Cocktail-tilaisuus ja juhlaillallinen järjestetään 23.2.2013 VPK-talolla. Cocktail-tilaisuus alkaa klo 17.00 ja sen aikana eri tahot onnittelevat ja antavat muistamisensa Fobialle. Sen aikana tarjoillaan kuohuviiniä ja nautitaan fobialaisten Sannin ja Santerin kauniista musiikista.

Juhlaillallinen alkaa 18.30. Sen aikana kuullaan puheita, 4.vsk Sallan kaunista laulua sekä nautitaan kolmen ruokalajin illallinen ravintola Roccan cateringin herkkuja. Juhlapuhujana vuosijuhlillamme on entinen fobian puheenjohtaja ja nykyään Psykologiliitossakin vaikuttava Teemu Ollikainen. Juhlaillallisen päätteeksi tanssitaan jo pikkujouluissakin useita sydämiä valloittaneen fobian fuksien bändin musiikin tahtiin.

Jatkoille mennään juhlaillallisen jälkeen yhteisellä bussikuljetuksella jatkoille Kirkkotielle 23.30-24.00. Jatkoilla esiintyy psykologivoittoinen Kocmomen, johon kuuluu mm. Henry Railo, Jussi Jylkkä ja Heikki Hämäläinen.

Silliaamiainen on seuraavana aamuna eli 24.2.2013 nautitaan klo 11-16 Maarian Mahdin Urheilutalolla, jonne on yhteinen bussikuljetus.

Lopuksi vielä tämän lystin hintoja:
Illalliskortti 70e/alkoholiton 65e (sis. cocktail-tilaisuuden, juhlaillallisen sekä jatkot ja bussikuljetuksen sinne)
Kannatusillalliskortti on 90e eli mikäli haluat tukea Fobiaa, voit valita tämän vaihtoehdon
Silliaamiainen 8e (sis. bussikuljetuksen silliaamiaiselle sekä silliaamiaisen)

HUOM! Tässä ei vielä ollut kaikkea vuosijuhliin liittyvää olennaista tietoa, joten ole hyvä ja avaa liitteenä oleva vuosijuhlakutsu.
Mikäli jokin on epäselvää, ota yhteyttä minuun meilillä jrantt@utu.fi. Vuosijuhlaetiketistä tulee lisätietoja lähempänä juhlia.

Nämä vuosijuhlat mahdollistavat seuraavat tahot:

Ystävällisin terveisin,
Jade Anttila
vuosijuhlamestarinna