Valikko Sulje

Vuosijuhlatoimikunta kokoontuu to 4.10. klo 16.00

Heissulivei!

Kuten moni on varmasti jo kuullut, Fobia viettää ensi vuonna 55-vuotisjuhliaan, minkä kunniaksi järjestetään Fobian vuosijuhlat 23.2.2013.

Vuosijuhlat ovat akateeminen iltajuhla, jonne kutsutaan juhlivan ainejärjestön jäsenien lisäksi laitoksen henkilökuntaa, psykologian alan kermaa sekä muiden Indexin alajärjestöjen jäseniä vieraaksi. Vuosijuhliemme alkuun kuuluu noin tunnin kestävä cocktail-tilaisuus, jossa muut järjestöt ja yhdistykset saavat luovuttaa muistamisensa Fobialle juhlavuoden kunnniaksi. Cocktail-tilaisuudesta siirrytään itse juhlaan nauttimaan illallisesta, juhlapuheista ja tanssista. Ilta etenee jatkoille, jossa jatketaan hauskanpitoa hillumisen ja tanssin merkeissä. Vuosijuhliimme kuuluu myös akateeminen silliaamiainen (sillis), joka on vuosijuhlia seuraavana päivänä. Sillis on ihana päivä mökkiympäristössä, jossa löllötellään haalareissa ja syödään itsemme mukaviksi.

JA SITTEN ASIAAN! Koska vuosijuhlat ovat iso juhla ja ne järjestetään Fobiassa vain kerran viidessä vuodessa, tarvitaan kaikkien fobialaisten apua juhlien järjestämisessä. Suurimmalle osalle Fobian vuosijuhliin osallistuminen on mahdollista VAIN KERRAN OPISKELUAIKANA, joten tämä on ainutlaatuinen tilaisuus!

Perustamme nyt siis vuosijuhlatoimikunnan, johon tarvitsemme ainakin:

Graafisen vastaavan (kutsukorttien ulkoasu, koristelu, yhtenäinen look)
Koristeluvastaavan
Tarjoilijavastaavan
Cocktail-emännän/isännän
Jatkovastaavan
Sillisvastaavan
Varainhankkijoita
Sekä roudareita, ideoijia, avustajia…

MIKÄLI SINUA KIINNOSTAISI OSALLISTUA VUOSIJUHLIEN JÄRJESTÄMISEEN, TULE VUOSIJUHLATOIMIKUNNAN ENSIMMÄISEEN KOKOUKSEEN: TO 4.10 KLO 16.00! Ensimmäiseen kokoukseen osallistuminen ei vielä velvoita mihinkään, joten tulkaa vaan kaikki kiinnostuneet rohkeasti paikalle. Ensimmäisessä tapaamisessa ei ole pakko lupautua mihinkään vaan voi myös tulla vain ideoimaan. Jos olet kiinnostunut, mutta et pääse ensimmäiseen kokoukseen, laita minulle meiliä niin pääset mukaan toimintaan.

Juhlaterveisin,
Jade Anttila
Fobian vuosijuhlamestari