Valikko Sulje

Amazing Race

Fobia ylpeänä esittää:

Amazing Race ja foobikot valtaavat Turun kaupungin 22.9.11 klo 18.15. Tule mukaan kisaamaan upeasta palkinnosta, viettämään aikaa ja liikkumaan muiden foobikoiden kanssa! Ilmottautuminen alkaa 8.9.11 klo12.00 Fobian ilmoitustaululla, ja päättyy 14.9 klo 12.00.

Mistä Amazing Racessa on kyse? Wikipedia ja MTV3 vastaavat:

”Joukkueet kilpailevat maailman ympäri eri tehtäviä suorittaen. Joukkueiden jäsenillä on keskinäinen side, he  voivat olla esim. toistensa puolisoita, sukulaisia tai ylipäätään tuttavia. Kisa alkaa jostain Yhdysvaltain kaupungista, ja päättyy aikanaan samaan tai lähes samaan paikkaan.”

Kilpailemme siis pienissä ryhmissä (2-4), jotka jaetaan paikan päällä. Lähtö tapahtuu Tyyn saunalta ja päättyy Tyyn saunalle. Kilpailussa suoritetaan leikkimielisiä tehtäviä ympäri Turkua. Jokaisen ratkotun tehtävän jälkeen joukkue saa vihjeen, missä seuraava tehtävä sijaitsee. Nopein joukkue, joka on ratkaissut tehtävät ja reitin, palkitaan.

”Amazing Race valitsee joukkueikseen vahvoja yksilöitä, joiden keskinäiseen suhteeseen liittyvät jännitteet purkautuvat, kun stressi, väsymys, nälkä tai tuntemattoman pelko yllättää. Kisaan valitaan myös sellaisia henkilöitä, jotka osaavat helposti ja avoimesti ilmaista ajatuksiaan ja tunteitaan.”

Varaa siis mukaasi seikkailumieltä ja tule kokemaan äärimmäisiä tunteita aina ilosta turhautumiseen sekä rökittämään kanssakilpailijat voittamattomilla stressinhallintataktiikoillasi. Tämähän on kuin tehty fobialaisia varten!

Amazing Race on leikkimielinen liikuntatapahtuma, joten alkoholia ja muita epäterveellisyyksiä suositellaan käytettävän vasta loppurastin jälkeen.

”Kisasta pudonneet joukkueet lähetetään loppukisan ajaksi jonnekin ulkomaalaiseen kohteeseen rentoutumaan ja odottamaan, kunnes kisa on ohi. Kisan voittaja saa miljoona dollaria.”

Valitettavasti Fobian talous ei ole toistaiseksi niin loistossa, että voisimme palkita voittajat suurin dollarein ja luksusmatkoin. Palkintona lupaamme voittajajoukkueelle kuitenkin jotain mahtavaa. Kaikki kilpailuun osallistuvat pääsevät Tyyn saunalle saunomaan ja viettämään yhteistä iltaa. Saunalla on tarjolla iltapalaa.

Valmistaudu pukeutumisellasi säähän ja liikunnallisiin suorituksiin.

Ilmottaudu siis mukaan laittamalla nimesi listaan. Osallistumismaksu on 5 euroa (maksetaan Fobian tilille 471300-112078). Kirjoittamalla nimesi listaan sitoudut osallistumaan tapahtumaan.

Kaikki mukaan!

Terveisin,
Fobian hallitus