Valikko Sulje

Fobian kastajaiset 29.9. klo 18.30

Syksyinen tervehdys rakkaille foobikoille!

On taas tullut se aika vuodesta, jolloin vasta akateemiseen maailmaan putkahtaneet psykologin alut liitetään foobisen yhteisömme jäseniksi. Fuksien luonnetta koetellaan perinteisin riitein ynnä rituaalein ja tämän koettelemuksen jälkeen heistä tulee vihdoin oikeita fobialaisia.

Perinteinen kasteriitti tapahtuu jo legendaarisiksi muodostuneissa Aurinkolahden maisemissa torstaina 29.9.2011 klo 19 alkaen. Fukseille järjestetään kastajaisiin bussikuljetus Publicumin pihalta klo 18.30. Bussi liikkuu 18.30, joten ole ajoissa paikalla! Senioriopiskelijat siirtävät olemuksensa paikan päälle omin voimin klo 19 mennessä. Bussilinjat 50 ja 51 kuljettavat kätevästi Kauppatorilta suoraan Oriniemeen ja takaisin. Paluukyyditykset takaisin Turkuun yöllä tai aamulla kukin hoitaa itse – tämä koskee myös fukseja.

Kastajaisissa tarjotaan lämmin ateria sekä myöhemmin pientä yöpalaa. Ruokalistalla on kasvisruokaa, siis vakaumuksellisten lihansyöjien toivotaan ottamaan omat nakit mukaan, jotta ei ikävissään tule jyrsittyä foobikkotovereidensa raajoja. Grillausmahdollisuudet paikan päällä ovat hyvät. Paikalla on yöpymismahdollisuus, otathan mukaan (väkisin)makuupussin.

Ilmoittautuminen tapahtuu uuden teknologian siivittämänä sähköisesti ja voit tehdä sen vaikka heti tältä istumalta! Ilmoittautumislomakkeen löydät osoitteesta http://goo.gl/BE8vX. Paikan päälle tupsahtavia muita foobikoita voit vakoilla Facebook-tapahtumasta, joka löytyy piakkoin Fobia Ry:n sivulta. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 25.9. klo 21, jolloin lomake sulkeutuu.

Kastajaisten hinta on fukseilta 4 euroa ja senioreilta 6 euroa. Maksut tulee suorittaa Fobian tilille 471300-112078 sunnuntaihin 25.9. mennessä. Laita viestikenttään maininta ”Kastajaiset”.

Mukaasi tarvitset paljon lämpimiä vaatteita, sillä olemme ulkona koko illan, vaikka taivaalta sataisi mummoja ja sukkapuikkoja. On myös suositeltavaa ottaa reippaasti juotavaa mukaan koko yöksi, erityisesti fukseille tiedoksi: kasteenne tuomaroitsijat saattavat olla janoisia. Varaa matkaan myös taskulamppu (maasto on todella haasteellista pimeän laskeutuessa) sekä saunomis-, uimis- ja yöpymiskamppeet. Senioreiden pukukoodi on haalarit. Jos haluat, voit ottaa myös mukaan jonkin soittimen tai rämpyttimen, jolla voit tuottaa säveliä yön hämärissä.

Odotettavissa on siis paljon vauhdikasta ohjelmaa, hyvää ruokaa, mahtavaa foobikkoseuraa sekä tietysti itse pyhä kaste.

Suuresti tervetuloa kaikille!

Terveisin,
Aino, Essi sekä koko muu 2. vsk:n väki