Valikko Sulje

Fobia tiedottaa: Amazing Race 22.4.!

Taas on koittanut se aika vuodesta, kun toinen toistaan atleettisemmat,  fiksummat ja filmaattisemmat foobikot kokoontuvat kamppailemaan voitosta. Nyt hyvä kunto, äly, Turun tunteminen ja mahtava meininki ovat valttikortteja, sillä Amazing Race on jälleen täällä.

Eli siis mitä? Wikipedia ja MTV3 vastaavat:
 ”Amazing Racessa joukkueet kilpailevat maailman ympäri eri tehtäviä suorittaen. Joukkueiden jäsenillä on keskinäinen side, he voivat olla esim. toistensa puolisoita, sukulaisia tai ylipäätään tuttavia. Kisa alkaa jostain Yhdysvaltain kaupungista, ja päättyy aikanaan samaan tai lähes samaan paikkaan.”

Kisassa suoritetaan leikkimielisiä joko urheilullisia, tarkkuutta tai älyä vaativia tehtäviä kahden hengen joukkueissa pyöräillen ympäri Turkua. Jokaisen ratkotun tehtävän jälkeen joukkue saa vihjeen siitä, missä seuraava tehtävä sijaitsee. Kierros alkaa Publicumin pihalta klo 16:00, ja päättyy TYY:n saunalle n. klo 20-21. Nopein joukkue palkitaan!

Kaikki kilpailuun osallistuvat pääsevät TYY:n saunalle saunomaan ja viettämään yhteistä iltaa. Saunalla on tarjolla myös pientä purtavaa uupuneille kisailijoille. Varaa siis mukaasi ainakin pyörä, ulkoiluvaatteet, sopiva sekoitus leikkimielisyyttä ja voitontahtoa ja tule mukaan!

Osallistuminen tapahtuu Fobian ilmoitustaululle huomenna (ti 9.4.) klo 12:00 ilmestyvään lomakkeeseen. Ilmoittautumisaikaa on pe 19.4. asti. Osallistumismaksu on 5e/ henkilö.

Kaikki mukaan reippailemaan!
Terkuin, hallitus