Valikko Sulje

Fobian improvisaatioteatterikurssi

Hyvät foobikot!

Muutaman viikon päästä, keskiviikkona 23.11. klo 17.30-19.30 pyörähtää käyntiin kaikille psykologian opiskelijoille avoin, 10 kertaa kestävä improvisaatioteatterikurssi. Tarkoituksena on opettaa improvisaation sääntöjä ja tekniikoita leikin keinoin. Tekeminen tähtää siihen, että näiden 10 kerran jälkeen ihmisillä olisi valmiudet halutessaan jatkaa harrastusta ns. itseohjautuvana ryhmänä. Tätä ei kuitenkaan tarvitse vielä miettiä sen pidemmälle, tärkeintä on että voimme 10 kertaa yhdessä pitää hauskaa.

 

Laitan tällä viikolla Fobian ilmoitustaululle ilmoittautumislapun, jotta saamme hieman käsitystä siitä, kuinka paljon porukkaa on tulossa. Vaikka et olisi ilmoittautunut, olet silti erittäin tervetullut mukaan!!

Tarkoituksena on kokoontua kerran viikossa (ei tietenkään joululomalla). Ihanteellista olisi jos ihmiset voisivat sitoutua käymään näinä 10 kertana. Kuitenkin on mahdollista tulla mukaan missä vaiheessa ja kuinka moneksi kerraksi tahansa. Joudumme kuitenkin räätälöimään toiminnan enemmistön mukaan eli tarkoituksena on mennä eteenpäin, mikä voi tietysti olla hämmentävää sille, joka tulee mukaan kesken toiminnan.

Ensimmäinen leikkikerta on siis keskiviikkona 23.11. klo 17.30-19.30. Tavataan Publicumin 2. kerroksen aulassa.

Leikkimielisin terveisin,
Linda & Oskari