Valikko Sulje

(Fobian järjestämä) Tupsyn 40. vuosijuhlien sillis 20.9.

Kuten ehkä tiedätte, Turun psykologiyhdistys Tupsy ry viettää 19.9.2015 40-vuotisjuhlaansa, johon moni fobialainenkin on osallistumassa. Yhden tärkeän asian Tupsy on kuitenkin vuosijuhlistaan unohtanut, ja niinpä Fobia on ottanut vastuulleen järjestää vuosijuhlia seuraavana päivänä juhlijoille ja muulle jäsenistölle epävirallisen virallisen silliksen juhlia seuraavana päivänä 20.9. klo 12 alkaen TYYn saunalla. Jipii!
Kyseessä on siis vuosijuhlaperinteeseen kuuluva akateeminen silliaamiainen, jolle juhlista selvinneet osallistuvat saadakseen kanssajuhlijoiltaan sympatiaa ja nauttiakseen aamun tunnelmiin sopivasta menusta. Fobia tarjoaa osallistujille pientä purtavaa, mutta tukevammasta ateriasta haaveilevien on syytä tuoda mukanaan nyyttärimeiningillä lisäravintoa.
Sillikselle ilmoittautuminen tapahtuu lähitulevaisuudessa avautuvan linkin kautta. Ensijaisesti tapahtumaan hyväksytään vuosijuhlille osallistujat, mutta tuon jälkeen ilmoittautumisjärjestys ratkaisee. Kulujen kattamiseksi pyydämme osallistujia toimittamaan Fobialle 2€ pääsymaksun.

Mitä: Tupsyn vuosijuhlien epävirallisen virallinen sillis
Missä: TYYn saunalla (siinä Proffan kellarin vieressä)
Milloin: su 20.9. klo 12 alkaen
Miksi: onko parempaa kuin kanssafoobikoiden tuki ja ymmärrys juhlien jälkeisenä aamuna? Didn’t think so.
Miten: ilmoittautuminen ma 14.9. klo 10 lomakkeella

Tapahtuman Facebook-sivu