Valikko Sulje

Yhteistyötapahtuma Kompleksin kanssa 3.10.

Fobia ja Kompleksi järjestävät 3.10. Helsingissä yhteisen päivän, jolloin luvassa on sekä tiukkaa asiaohjelmaa että metkaa yhdessäoloa. Tapahtumapaikkana toimii aivan Helsingin keskustassa sijaitseva Gustavus Rex (Leppäsuonkatu 11).

Psykologi Paula Thesleff Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiasta johdattaa meidät urheilupsykologian maailmaan esitelmän ja työpajatyöskentelyn merkeissä. Päivä huipentuu yhteisiin sitseihin, joiden teemana on urheilu!

Yhteistapahtuman ohjelma:
13–16.30 Tutustuminen urheilupsykologiaan: esitelmä ja työpajoja (Gustavus Rex)
16.30–19 Vapaata aikaa
19 alk. Sitsit ja jatkot: teemana urheilu! (Gustavus Rex)

Busseja kulkee Helsingistä takaisin Turkuun läpi yön ja jatkoilu on mahdollista aamuun asti, mutta tarvittaessa majoitusta Helsingin päässä yritetään järjestää. Hintaa osallistumiselle kertyy yhteensä 10 tai 12 € riippuen juomatoiveestasi sitseille. Tämän lisäksi turkulaiset kustantavat itse matkansa. Hallituksen organisoimaa yhteiskuljetusta ei siis ole, sillä osallistujia mahtuu kumpaiseltakin ainejärjestöltä vain 20 ensimmäistä (ja tilausajon hankkiminen näin pienelle porukalle olisi ollut kalliimpaa kuin Onnibus-liput).

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 17.9. klo 12. Paikkoja on siis se aiemmin mainittu 20/ainejärjestö ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla vikkelä! Hallitus arvostaa sitä, että ne, joille urheilupsykologia ei välttämättä ole must tekisivät tilaa niille, jotka ovat valmiita myymään sielunsa mukaanpääsystä, koska paikkoja on tosiaan hyvin rajatusti. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen lähetetään myöhemmin.