Valikko Sulje

Fobian kastajaiset 21.9.

Onneksi olkoon fuksi – olet selviytynyt pääsykokeista ja päässyt opiskelemaan psykologiaa! Luulet jo, että voit huokaista helpotuksesta,..

Väärin!

Psykaa opiskelemaan pääsee helposti, mutta Fobiaan vain kastajaisten kautta! Blood in, blood out!

Fuksin korvanaluset eivät ole vielä ehtineet kunnolla kuivua ja koti-ikäväkin jo vaivaa, kun ujo ja herkkä fuksipallero revitään huoneen lämmöstä ja Macciksen rapean kalapalan ääreltä armottomaan seikkailuun, josta vain vahvimmat selviytyvät.

On siis aika selvittää, kuka on heimonsa heikoin lenkki, kuka saa koskemattomuuden, ja kuka kohtaa loppunsa heimoneuvostossa. Fukseista vahvimmat ja ovelimmat saavat nauttia sisätilojen lämmöstä ja yltäkylläisistä tarjoilupöydistä – muiden on tyydyttävä ulkona nukkumiseen ja luonnon antimiin. Viritä siis selviytymistaitosi äärimmilleen ja valmistaudu kilpailemaan keinoja kaihtamatta.

SELVIYTYJÄT!

Fobian kastajaiset!

MISÄ? Kaukaisella tropiikin saarella
KUMMOTTOS? Kyyditys kohti seikkailua lähtee Edulta kello 17. Fuksi saavuthan paikalle jo kuitenkin jo klo 16.30!!! Kyyti on fukseille ilmainen. Vanhukset voivat lunastaa mahdollisesti jäljelle jäävät paikat 2 euron hintaan. Kyyditys takaisin pitää järjestää itse. Kastajaislokaatioon voi jäädä myös yöksi.
KUIPPAL? Lysti kustantaa varsin huokeat 4 euroa – fukseille hintaan kuuluu bussikyyditys paikan päälle sekä komea haalarimerkki!
MITÄ MUKKAA? Lämpimät ulkovaatteet, uikkarit, pyyhe, taskulamppu, OPM!