Valikko Sulje

Fobian kaverisitsit 2.2.

Fobian juhlameiningit pyörähtävät käyntiin tänä keväänä torstaina 2.2 ihanaakin ihanampien kaverisitsien merkeissä! Nappaa siis kainaloosi joku Fobian ulkopuolelta: kaveri, äiti, isä, sisarus tai vaikkapa naapurin täti ja saapukaa yhdessä Osikselle nauttimaan fobsusitsaamisen mahtavasta meiningistä!

Teemana tänä vuonna on parivaljakot eli matching outfit parisi kanssa! Tämä voi siis olla mitä vaan maan ja taivaan väliltä Tikusta ja Takusta Beckhameihin tai yhteisestä värikoodista ranskiksien ja pehmiksen makuyhdistelmään, kunhan asusi on parisi kanssa omalla tavallanne yhteensopiva.

Sitsit kustantavat 10/12€ ja jatkoista huolehtii TYY 95-vuotis aloitusbileillään, jotka järjestetään Börsissä. Varaamme halukkaille ennakkolippuja jatkoille ja lipun varauksen voi suorittaa sitsi-ilmon yhteydessä. (jatkolippu 5€)
https://www.facebook.com/events/557688854426580/?ti=icl

Ilmo parhaisiin parivaljakko-kekkereihin aukeaa maanantaina 16.1 klo 12:00! Sitsaamaan voi saapua kaverin kanssa tai ilman, mutta etusijalla ovat (fobian ulkopuolelta tulevan) kaverin kanssa ilmoittautuneet.

Siis tervetuloa sitsaamaan uusien ja vanhojen naamojen kanssa sekä nauttimaan erilaisten sitsikulttuurien ja parivaljakkojen hullunhauskasta yhteentörmäyksestä!

MITÄ: Kaverisitsit!!!
MILLOIN: 2.2
MITÄ MAKSAA: 10€/12€ + TYY:n jatkot Börsissä 5€
PUKUKOODI: Parivaljakot