Valikko Sulje

Fobian teatterimatka

Hyvät naiset ja herrat,

On ilomme ja kunniamme esittää, että Fobia tekee tänä keväänä spektaakkelimaisen kulttuuriteon ja tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kerrassaan ainutlaatuiseen ja opiskelijabudjettiin ystävälliseen teatterielämykseen!

Kaikilla foobikoilla on nyt nimittäin tilaisuus lähteä maaliskuussa yhteisvoimin Turun Kaupunginteatteriin seuraamaan kiehtovaakin kiehtovampaa näytelmää ”Mies joka luuli vaimoaan hatuksi”!

Vaikka teos meidän psykologian opiskelijoiden keskuudessamme tuskin enää esittelyjä kaipaa, niin mainittakoon kuitenkin, että kyseessä on siis kuuluisan neurologin Oliver Sacksin samannimiseen kirjaan pohjautuva näytelmäversio, jossa perehdytään ihmismielen ja -aivojen kiehtoviin mysteereihin neurologisten tapauskertomusten kautta.

Teatteriin lähdetään keskiviikkona 24.3. Foobikoille on varattu teatterista hyvinkin tarkkaan 30 paikkaa, joten tapahtumaan on asianmukainen ennakkoilmoittautuminen.

Sitova ilmoittautumislista teatteriin lähtijöistä ilmestyy Fobian ilmoitustaululle torstaina 4.2. Kirjaamalla nimesi listaan varaat paikkasi vuoden teatterielämykseen. Lista poistuu ilmoitustaululta torstaina 18.2. eli ilmoittautumisaikaa on kaksi viikkoa. Ja mikäli astrologiset ennustukset pitävät paikkansa, niin tämä tilaisuus täyttyy alta aikayksikön, joten ole siis nopea.

Ja mikä vielä parasta; tämä hauskuus ei ole hinnalla pilattu. Jos olemme riittävän ajoissa liikenteessä ja saamme varaamamme 30 paikkaa täytettyä vielä helmikuun aikana, niin hintaa yhdelle teatterilipulle kertyy vaivaiset 5 euroa! Toistan, siis VIISI euroa (norm. opiskelijahinta 18 euroa). Tästä syystä tulee tämä info ja ilmoittautumisetkin näin aikaisin.

Näytelmä alkaa klo 19.00, mutta kokoonnumme teatterin ala-aulassa jo hyvissä ajoin ennen tätä. Näytelmän kesto väliaikoineen on noin 2,5 tuntia. Lippujen maksu- ja lunastamiskäytännöistä sekä muuta lisäinfoa tulee myöhemmin.

Tule mukaan! Näin edullisesti ja hyvällä porukalla Kaupunginteatteriin harvoin pääsee.

t. Fobian hallitus 2010

Tästä linkistä pääset Turun Kaupunginteatterin näytelmän sivuille