Valikko Sulje

Muutoksia teatterimatkaan…

Koska teatterimatka osoittautui täysin odottamattomaksi suursuosioksi, niin olemme 4.2. pidetyssä hallituksen kokouksessa selvittäneet mahdollisuutta saada ja toteuttaa lisäpaikkoja teatterimatkalle. Lisäpaikkojen suhteen uutiset ovat hyvät, mutta edessä on kuitenkin pieni kompromissi.

Ensinnäkin, olemme kuin olemmekin saaneet sovituksi Kaupunginteatterin kanssa tarvittavat 30 lisäpaikkaa, mikä onnellisesti tarkoittaa sitä, että KAIKKI 60 ilmoittautunutta pääsevät mukaan! Jippii.

Mutta, jotta kaikki 60 kulttuurin nälkäistä foobikkoa pääsevät nauttimaan tästä teatterielämyksestä, niin ennakkoon tiedotettuun viiden euron hintaan tulee muutoksia. Joudumme nimittäin nostamaan lipun hintaa kahdella eurolla eli lopullinen teatterilipun hinta on nyt siis 7 euroa/hlö!

Mikäli kahden euron hinnankorotus tuntuu epäoikeudenmukaiselta, niin on ilmoittautuminen mahdollista perua torstaihin 11.2. mennessä (mahdolliset tyhjät paikat täytetään varasijoilta eli paikoilta > 60). Tämän jälkeen lista poistuu seinältä ja ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi! Lippujen maksusta ja lunastuksesta tulee lisäinfoa viikon 6 jälkeen.

Teatterimatkaa odotellessa,

t. Fobian hallitus 2010

Teatterimatkaa odotellessa,

t. Fobian hallitus 2010