Valikko Sulje

Hallituskähmijäiset

Fobian hallitus kutsuu kaikki yhdistyksen jäsenet ns. hallituskähmijäisiin Proffan Kellariin 5.11. torstaina klo 19 alkaen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ainejärjestön ensi vuoden hallitustoimintaan tai haluat muuten vain kuulla, mitä kaikkea Fobian hallitus ylipäänsä tekee ja millaista on olla hallituksen jäsen, niin tule ihmeessä paikalle.

Olitpa sitten uusi tai jo varttuneempi psykologian opiskelija, niin olet lämpimästi tervetullut kähmijäisiin! Nimestään huolimatta tilaisuudessa ei ole tarkoitus kähmiä ketään, tai mitään, vaan Fobian hallitus haluaa rennon illanistujaisen muodossa vielä kerran tehdä itseään jäsenistölle tutuksi. Tapahtuma on hyvin vapaamuotoinen.

Osallistumiskynnyksen madaltamiseksi korostettakoon, että illan aikana ei ole tarkoitus tehdä mitään virallisia päätöksiä ensi vuoden hallituskokoonpanosta, vaan lähinnä vain jakaa nykyisten hallituslaisten omia kokemuksia ja käydä läpi, millaisia paikkoja hallituksessa on. Hallituskähmijäisten jälkeen halukkailla on vielä 18.11. asti aikaa pohtia lopullista kantaansa hallitukseen liittymisestä, sillä tuolloin pidetään Fobian syyskokous, jossa myös ensi kauden hallituksen jäsenet siis virallisesti valitaan (kokouksesta tulossa lisäinfoa myöhemmin).

Tervetuloa! t. Fobian hallitus