Valikko Sulje

Kalenterit esille!

Tervehdys kesälaitumilla kirmaileva foobikko!

Lomaa ON vielä jäljellä, mutta syyskuu lähenee ja on aika katsastaa, mitä kaikkea Fobian syksyssä tulee tapahtumaan. Siellähän nimittäin tapahtuu. Tässä siis hieman ensimakua syksyn tapahtumista, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin ja kaikille kaikkea.

Syyskuussa tietenkin luvassa on kaikenlaista ohjelmaa uusille ihanille fukseillemme. Indexin kastajaiset pidetään 7.9., jonne Fobia toivoo rastikansaa runsain joukoin. Syyskuun lopussa (29.9) pidetään myös Fobian omat kastajaiset pikku-fukseillemme, joiden järjestelystä vastaa sankarillisesti omasta fuksivuodestaan selvinnyt kakkosvuosikurssi.

Syyskuussa on myös luvassa liikuntaa ja kulttuuria. Opex on järjestämässä teatteria Educariumin pihalla viikoilla 37/38, jonne kaikki Fobialaiset ovat kutsuttuja. Samoihin aikoihin järjestetään myös Fobian Amazing Race, jossa on tarkoituksena seikkailla ympäri Turkua ja tehdä mitä oudompia tehtäviä ja löytää muita nopeammin maaliin kävellen, juosten, pyöräillen, busseillen tai vaikka päällään pomppien.

Lokakuussa ensi-iltansa saa myös Fobian oman teatteri, jonne jokainen fobialainen on enemmän kuin tervetullut ja jakamaan sanaa teatteristamme eteenpäin. Kaikki teatteritulot lahjoitetaan Turun Psykologisen Sosiaalisen Vastuun kautta hyväntekeväisyyteen. Lokakuussa Turussa järjestetään myös SPOL-graduseminaari, jossa valmistumistaan lähellä olevat kanssaopiskelijamme esittelevät meille gradujaan ja kertovat graduntekemisen möröistä sekä toivottavasti myös jonkilaisesta graduflowsta. Graduseminaarin päätteeksi kaikille osallistujille järjestetään yhteiset SPOL-sitsit, joissa varmasti pääsemme tutustumaan eri kaupunkien sitsausperinteisiin.

Jottei sitsejä vain olisi liian vähän, Fobian perinteiset syyssitsit järjestetään marraskuun alussa (3.11). Loppuvuodesta myös uudet pikkuisemme pääsevät tositoimiin järjestämään meille ikimuistoiset pikkujoulut.

Fobia aikoo myös tulevana syksynä järjestää ekskursioita, joiden tarkoituksena on päästä tutustumaan työelämään. Jos mielessäsi on jokin hyvä ekskukohde, kerrothan siitä meille! Tarkoituksena siis on, että vierailemme kiinnostavissa työpaikoissa ja -ympäristöissä ja siten pystymme paremmin nähdä, mitä työ kyseisessä paikan arjessa todella on. Voimme yhtähyvin tutustua psykologin työhön Tyksissä, perheneuvolassa, konsulttifirmassa, vankilassa jnejne.

Jos mielessäsi on jotain toiveita Fobian syksyn suhteen, otathan meihin yhteyttä (fabio [at] utu [piste] fi), niin me pyryimme toteuttamaan toiveesi ja jatkamaan Fobian kehitystä ja olemista Turun parhaana ainejärjestönä 🙂

Mutta nyt, nauti vielä kesästä ja auringosta! Syksyllä nähdään!

Terkuin,
Laura, Fobian pj
ja Fobian muu hallitus