Valikko Sulje

KASTAJAISET AURINKOLAHDESSA 26.9.

 Kädet ojoon. Nyt ne tulee. Kastajaiset!

Fuksit kastetaan Fobian täysivaltaisiksi jäseniksi lämpimän juhlavassa seremoniassa 26.9. Aurinkolahden mahtavalla leirikeskuksen alueella! Illanviettoon sisältyy maailman parhaan ainejärjestön tarjoama seura, lämmintä ruokaa, iltapalaa sekä herkkuja. Lisäksi saunamajuri pitää huolen siitä, että rantasaunan kiuas pysyy helakanpunaisena ja että se lämmittää tuoreita ja ei-niin-tuoreita foobikoita illan hämärtyessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa http://goo.gl/…a5ovnD ja se päättyy *sunnuntaina 22.9. klo 21:00*! Osallistuminen kustantaa fukseilta 4 euroa ja muilta 5 euroa. Maksu suoritetaan Fobian tilille 471300-112078 *sunnuntaihin 22.9.* mennessä. Maksun viitenumero on 505.

Fukseille järjestetään maksuton bussikyyti, joka lähtee Publicumin takaa kastajaisiltana klo 18. Tämän kyydin vapaita paikoille voivat vanhemmatkin opiskelijat ilmoittautua 2 euron hintaan kastajaisilmon päätyttyä. (Fobian huoneen viereinen ilmoitustaulu maanantaina 23.9. klo 12:00)

Paikalle pääsee myös busseilla 50 ja 51(Kauppatorin laidalta) sekä tietysti omalla autolla(kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä) http://www.vs-vanu.fi/aurinkolahti/sijainti.html

Ota mukaasi oma pullo, omat saunomisvarusteet, lämmintä päälle ja reippaasti rohkeutta. (Lisäksi fukseille hyötyä on otsa-/taskulampusta)

Rakkain terveisin: Kakkoset. Pus!

 

MITÄ: Fobian kastajaiset

MISSÄ: Aurinkolahden leiri- ja kurssikeskus Hirvensalossa

MILLOIN: 26.9. (bussikyyti Publicumin takaa klo 18 tai oma kyyti)

MITÄ MAKSAA: Fukseille 4e, vanhoille 5e (bussikyyti vanhoille 2e)