Valikko Sulje

Suunnittele haalarimerkki

Löytyykö sisältäsi kauan kytenyt palo oman haalarimerkin suunnitteluun?
Haluatko tuoda luovuutesi ja huumorintaitosi haalarikansan tietoisuuteen mitä mainioimmalla tavalla?
Onko sinulla haalarimerkkiä varten hauska idea, jonka haluaisit toteutettavan?

Jos nyökkäsit myöntävästi edellisiin kysymyksiin, on tilaisuutesi koittanut!

Fobia hakee ideoita uusia haalarimerkkejä varten ja juuri sinä voit saada ideasi esille ja kankaalle (kirjaimellisesti)!

Aiomme tehdä ainakin kaksi uutta haalarimerkkiä tämän lukuvuoden aikana. Etsimme molempiin merkkeihin ideoita.
Ensimmäinen merkeistä tulee olemaan vuosijuhlamerkki. Se tulee olemaan saatavilla ensi vuoden helmikuussa pidettävien Fobian vuosijuhlien yhteydessä, jolloin juhlistamme ainejärjestömme 55 vuoden kunniakasta ikää.
Toinen merkeistä on aiheeltaan täysin vapaa. Se voi siis olla humoristinen kannanotto psykologiaan, ainejärjestöömme, opiskelijaelämään, banaaneihin tai sitten jotain aivan muuta.

Merkkien olemusta ei rajoita juuri mikään muu kuin se, että vuosijuhlamerkistä pitäisi tulla esiin jotenkin Fobian vuosijuhlat (yllätys sinänsä).
Aiheet, värit, tematiikka, huumori, teksti, piiloviestit ja kaikki muut ominaisuudet ovat vapaasti suunnittelijan, eli SINUN päätettävissä!

Voittajamerkit valitaan hallituksen kesken myöhempänä ajankohtana.
Jos merkkisi voittaa, niin tulet saamaan tietenkin oman kopion siitä maksuttomasti. Tämän lisäksi pääset kokemaan, kuinka taiteellinen antisi heijastuu kanssafoobikoittesi haalareista opiskelijakansan implisiittisiin muistirakenteisiin ja takaa sinulle (lähes) rajattomasti sosiometristä statusta.
Saat myös ikuisesti tosi siistin tyypin maineen Fobiassa (!!).

Merkki-ideoita voi pistää hallitukselle osoitteeseen fabio [ät] utu [piste] fi tai fyysisesti Fobian huoneen pöydältä löytyvään idealaatikkoon. Merkki-ideat voivat olla kirjoitetussa muodossa tai viimeistä yksityiskohtaa myöten graafisesti suunniteltuja.

Terkuin
Fobian hallitus