Valikko Sulje

Fobian kirjoittajapiiri aloittaa toimintansa

Fobian kirjoittajapiiri kokoontuu tänä syksynä ensimmäisen kerran ke 12.9. klo 17. Kokoonnumme Fobian huoneella, josta suunnistamme eteenpäin jonnekin Publicumin ryhmätyöhuoneista.

Piiri on avoin kaikille foobikoille ja otamme ilolla vastaan uudet ryhmäläiset. Tällä hetkellä piiri pieni pyörii neljän jäsenen voimin.

Tarvitseeko olla seuraavan Finlandia-palkinnon saavan romaanin kirjoittaja? Joutuuko suoltamaan hikoillen yömyöhään tekstejä kurssitöiden päälle? No ei. Olemme pitäneet kynnyksen matalana. Teemme yleensä paikan päällä spontaaneja kirjoitusharjoituksia ja kirjoitamme ennen seuraavaa tapaamista jonkinlaisen kotitehtävän. Jos kotitehtävä ei valmistu, se ei kuitenkaan ole mikään ongelma, vaan tapaamisiin saa tulla myös tyhjin käsin. Paikan päällä luemme tekstimme ääneen ja nauramme ja hurraamme niille. Jos kokee tehneensä pohjanoteerauksen, saa olla lukemattakin. Kirjoittajapiirin toiminnan tarkoitus on vapauttaa kirjoittamista, laskea itsesensuuria, tutustua mukaviin tyyppeihin ja pitää hauskaa yhdessä. Viime vuonna piirin teksteissä mm. synnytettiin juna, seikkailtiin Intiassa, kirjoitettiin kirjeitä menneisyyteen ja nostalgisoitiin 90-lukua.

Jos kirjoittajapiiriin liittyminen kiinnostaa, mutta et pääse ensimmäiseen tapaamiseen, laita mailia osoitteeseen sukape@utu.fi. Sinne voit tipauttaa viestin myös, jos aiot tulla ensimmäiseen tapaamiseen (koska meitä kiinnostaa, kuinka paljon porukkaa on tulossa). Paikalle voi myös tupsahtaa spontaanisti. Sovimme ensimmäisessä tapaamisessa aikatauluista. Tapaamisia tulee olemaan kerran viikossa ja ne kestävät noin 2 tuntia.

Tervetuloa!