Valikko Sulje

Uusi hallitus esittäytyy & kevään tapahtumien päivämäärät

Tervetuloa takaisin opintojen pariin rakkaat foobikot!

Vuosi 2015 vierähti käyntiin tänään uuden hallituksen ensimmäisen kokouksen merkeissä. Vauhdista ja vaarallisista tilanteista ei ollut puutetta kun ensitöikseen uusi hallitus kävi urhoollisesti pelastamassa Oton Sklubin huoneelta takaisin Fobian lämpimään syleilyyn. Mutta tämän sähköpostin tarkoitus ei ole kertoa uuden hallituksen urotöistä, vaan esitella uusi hallitus, infota teitä kevään tapahtumien päivämääristä sekä muistutella muutamasta asiasta. Siispä pikemmittä puheitta asiaan.

Hauskaa alkavaa vuotta toivottelee Fobian uudenkarhea puheenjohtaja Inari Harjuniemi hallituksineen.

________________________________________________________________________________

1. Tenttiarkisto

2. Index ja Efpsan tiedotuskanavat

3. Kevään työelämäekskursio

4. Uusi hallitus esittäytyy

5. Kevään tapahtumien päivämäärät

________________________________________________________________________________

1. Tenttiarkisto

Kaikki tenttiarkiston olemassa oloa vähääkään arvostavat! Muistakaa, että tenttiarkiston ajantasalla pysyminen on varassamme. Siispä haluammekin muistuttaa sen päivittämisestä. Eli seuraavan kerran kun tiesi vie tenttisalista pihalle, nappaapa kysymyspaperi mukaasi ja käy tiputtamassa se Fobian ikkunalaudalla olevaan pahvilaatikkoon.

2. Indexin ja Efpsan tiedotuskanavat

Indexin tiedotuksesta lähemmin kiinnostuneita kannustetaan liittymään sähköpostilistalle sekä tykkäämään Facebook-sivusta, jossa niin ikään tiedotetaan tärkeistä asioista. EFPSA:n löytää myös Facebookista.

3. Kevään työelämäekskursio

Jäsenistöltä kaivataan ehdotuksia siihen, minne tulevan kevään työelämäeksku suuntautuu. Mielipiteesi voit käydä jättämässä lähipäivinä huoneelle ilmestyvään pahvilaatikkoon kuten aina ennenkin. 🙂

4. Uusi hallitus esittäytyy

Vuodenvaihteessa vaihtui valta ja tänään ensimmäistä kertaa pöydän ääressä istui ihan uunituore hallitus. Tarkemmat kuvaukset pesteistä löytyy osoitteesta täältä. Koko hallituksen saa kiinni sähköpostiosoitteesta fobiahallitus [at] utu.fi.

5. Kevään tapahtumien päivämäärät

 

Helmikuu: 

– Baaribileet 19.2. Nightclub Marilynissä.

– Sklubiin ollaan yhteydessä mahdollisten ystävänpäiväsitsien tiimoilta, lisäinfoa myöhemmin.

– Laskiaista ja Fobian syntymäpäivää juhlitaan samalla vastaanotolla 17.2. klo 12-14. Tarjolla on kakkua, laskiaispullaa, kaakaota ja terästystä.

 

Maaliskuu:

– 5.3. Kaverisitsit

– Hyvinvointiviikkoa vietetään viikolla 12 ja luvassa on totutun mukaan aamiaistarjoilu, lajikokeiluja, paitapainajaiset ja muuta kivaa. Tarkemmasta ohjelmasta tiedotetaan lähempänä.

– Harjoitteluseminaari järjestetään maaliskuussa. Päivämäärä tarkentuu, kun puhujat ovat selvillä. Jos koet poltetta päästä puhumaan harjoittelupaikastasi, kannattaa olla yhteydessä Arttuun.

 

Huhtikuu:

– Perinteinen munarieha ja pääsiäisvastaanotto järjestetään huoneella 1.4.

– 9.4. on Kevätsitsit

– Kopo keräilee kurssipalautetta naamakkain huhtikuun loppupuolella. Tarjolla totutun mukaisesti jotain hyvää. Päivämäärä tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

Keväälle on myös suunnitteilla mahdollisesti viini-ilta sekä open stage. Tämän lisäksi työelämäekskursion ajankohta selviää, kun kohde on selvillä. Lista saattaa pitkin vuotta täydentyä hallituksen nerokastakin nerokkaampien tapahtumaideoiden myötä, mutta tässä ainakin alkuun perustapahtumien päivämäärät.