Valikko Sulje

Vuoden viimeisiä tapahtumia viedään! + huoneen tyhjennyskehoitus

Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia, mutta vauhti Fobiassa ei ihan vielä hiivu. Luvassa on vielä pari tapahtumaa ennen kuin kirmaamme joululomille. Hallitus 2014 kiittää ja kumartaa, loppumassa on jälleen yksi upea vuosi Fobiassa, ja keväällä vuorossa on uudet kujeet.

Fobian jäsenistölle kulttuuria tarjoilee viinitasting, joka järjestetään maanantaina 8.12. klo 18 Osakuntasalissa. 10 euron hintaan osallistujat saavat tutustua erilaisiin viineihin ja juustoihin sekä nauttia koko illan toistensa seurasta ja (viinin seurauksena?) heräilevästä joulumielestä. So chic!

Koko jäsenistöä koskettava tapahtuma, Fobian perinteinen jouluvastaanotto, järjestetään keskiviikkona 10.12. klo 12 alkaen huoneella. Tarjolla glögiä (terästys pientä korvausta vastaan) ja torttua. Myös psykologian oppiaineen henkilökunta on kutsuttu paikalle, joten tunnelma tulee olemaan katossa. Tervetuloa kaikki, ja olkaahan ajoissa jos mielitte saada osanne tortuista!

Lisäksi Fobian huonetta odottaa keskiviikkona 17.12. klo 9 alkaen joulusiivous, jota varten jäsenistön toivotaan vievän takkinsa muualle kuin huoneeseen ja keräilevän muunkin omaisuutensa hallituksen tehosiivoojien tieltä. Jos näin ei tapahdu, hallitus ei ota vastuuta mahdollisesta esineiden tahattomasta sijoittelusta paikkoihin nimeltä jemma.

Ihanaa joulua kaikille! <3